top of page
maderoterapija

MADEROTERAPIJA

ŠTA?

 

Maderoterapija ili masaža drvetom potiče iz Kolumbije i zasniva se na korišćenju specijalno izradjenih elemenata, alata od drveta, što čini terapiju 100% prirodnom. Kod nas je postala apsolutni hit 2017. godine i predstavlja omiljeni tretman u borbi protiv celulita.

KAKO?

Masaža drvetom je pogodna za sve delove tela. Uz korigovanu ishranu, povećan unos tečnosti i fizičku aktivnost, rezultati su brzo vidljivi.

 

Maderoterapija podstiče rad limfnog sistema čija je uloga u oslobadjanju organizma od toksina. Oslabljen rad limfnog sistema dovodi do zadržavanja toksina u ćelijama.

 

Masaža započinje nanošenjem ulja i blagim pokretima koji podstiču cirkulaciju i pripremaju telo za drvene alate.

ZAŠTO?

 

Celulit sam po sebi nije zdravstveni problem, ali utiče na samopouzdanje i moze da stvori teže posledice u kasnijim stadijumima. Ako se celulit ne tretira, u poslednjem stadijumu može postati bolan na dodir i masne naslage koje se nalaze izmedju fibroznog vezivnog tkiva mogu da vrše pritisak na obližnje nervne završetke. Zato je veoma važno na vreme reagovati i boriti se protiv upornog celulita.

KOLIKO?

 

Tretman traje 30 minuta.

DA SE BOLJE RAZUMEMO

 

Veliki broj žena se bori sa lokalizovanim masnim naslagama, viškom vode u telu koja dovodi do oticanja, nagomilavanjem toksina i celulitom. Užurban način života koji vodimo ne ostavlja mnogo slobodnog vremena za fizičke aktivnosti. U kombinaciji sa lošom ishranom, stvara estetski problem broj jedan kod žena - celulit. Maderoterapija stimuliše i popravlja ravnotežu energije, smanjuje stres, opušta mišiće i deluje na uporan celulit.

cta-section.jpg

Rešite se BOLA i povratite balans organizma ili
odaberite pravi tretman za vaše UŽIVANJE!

bottom of page