Masaža stopala

MASAŽA STOPALA SA REFLEKSOLOGIJOM

DA SE BOLJE RAZUMEMO...

Stopala su svakodnevno izložena velikim naporima - dugo stajanje, hodanje, nošenje težine tela. Intenzivnom masažom stopala i stimulisanjem refleksnih zona oslabađamo telo ogromnog stresa i stimulišemo ga na normalno funkcionisanje.

ŠTA?

 

Refleksologija je drevna terapijska tehnika, razvijena iz akupresure, koja danas ima široku primenu svuda u svetu. Još su stari Kinezi, Japanci, Indijci i Egipćani delovanje na različite tačke na stopalu koristili za dijagnostiku i terapiju bola. Tokom izvođenja masaže stopala pritiskaju se refleksne zone na stopalu koje stimulišu rad unutrašnjih organa. Raspored zona na stopalima odgovara rasporedu organa u telu. Ciljanim delovanjem na određene zone i refleksne tačke utiče se na organe povezane sa tom zonom.

ZAŠTO?

Na stopalu se nalazi 7.000 nervnih završetaka povezanih sa svim delovima tela. Zbog toga su stopala veoma osetljiva na dodir, pa se stimulacijom određenih tačaka mogu ukloniti blokade i podstaći procesi detoksikacije. Refleksologija pomaže kod sportskih povreda, problema sa kičmom, bolovima u ramenima, kolenima, hroničnog umora, migrena, poremećajima cirkulacije...

KOLIKO?

 

Tretman traje 30 minuta.

  • BodyCode Facebook
  • BodyCode Instagram

Uslovi Korišćenja i Polisa Privatnosti

© 2020 Body Code Terapijski Centar